top of page

ONZE KLIMAATOPLOSSINGEN ZULLEN U INSPIREREN

WIJ ONTWIKKELEN, PRODUCEREN, LEVEREN: ventilatiesystemen, WTW toestellen, klimaatboxen en luchtreinigers

Frisse Scholen

Frisse scholen is een richtlijn die door RVO, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland wordt ondersteund. Ontwikkelaar en producent Swentibold heeft met haar Euro Air ventilatie gamma een breed scala aan oplossingen voor scholen. 

 

Reeds 100-en scholen zijn voorzien van onze systemen. Bekijk bijgaande info film of neem contact op via onderstaande link.

Mobiele luchtreiniger

In deze tijden waarin luchtkwaliteit van het hoogste belang is, is er nu de EuroAir luchtreiniger. Een ongeëvenaarde luchtreiniger die meer dan 99,9% van alle virussen en bacteriën uitschakelt.

Producent Swentibold heeft er alles aan gedaan om in deze Corona-crisis een oplossing te bieden. De EuroAir luchtreiniger kan een enorme verandering teweeg brengen op scholen, verzorgingscentra, hotels, kantoren, horeca, evenementen en sportcentra.

Waar andere luchtreinigers vaak 1, 2 of 3 filters ingebouwd hebben, heeft deze revolutionaire EuroAir luchtreiniger maar liefst 7 filters. Allen van de hoogste kwaliteit en uit verschillende categorieën. Waaronder een hepa filter, een uv-c filter, een ionisator en actief koolstoffilter. Het hele gamma aan filters is geïmplementeerd en sensorgestuurd.

De lucht wordt onderin de machine aangezogen en gaat door al deze filters. De Euro Air luchtreiniger scant zijn omgeving en stelt zich automatisch in op de optimale stand.

Nadat alle filters doorlopen zijn komt de gezuiverde lucht via de bovenkant naar buiten.

EURO AIR LOGO.png

BEKIJK FILM: EuroAir Luchtreiniger

REFERENTIES KLIMAATTECHNIEK

MEER DAN 40 JAAR ERVARING

CLEANING THE AIR, CHANGING THE GAME!

Cleaning the air...

Changing the game!

bottom of page